Loffice Budapest Vienna WOW

LÉPD ÁT A HATÁRT A LOFFICE-SZAL!

Szereted feszegetni a határokat? Eredeti, kreatív, nemzetközi piacra termett ötleteddel vállalkozást indítanál Ausztriában? WOW! Akkor Te vagy a mi emberünk!

Elstartolt a Loffice nemzetközi üzletfejlesztési programja, a Vienna WOW! A cél az osztrák piacra belépni kívánó magyar vállalkozások felkészítése a jogi-, adó-, befektetési- és marketing kérdésekben.

A kiválasztott jelentkezők az osztrák piacot jól ismerő szakértőkkel konzultálhatnak a vállalkozásukra vonatkozó egyedi témákban. Az üzletfejlesztési célú konzultációs napot félévente rendezzük majd meg.


ÜZLETFEJLESZTÉSI PROGRAMSOROZAT

Vienna WOW megadja a résztvevőknek a kezdő lökést az osztrák, illetve a nemzetközi piacra való lépéshez.

A első szakmai nap során, melyre 2017. április 6-án került sor, olyan szakértő partnerek tartottak előadásokat és nyújtottak jogi, adóügyi, befektetői- és vállalkozásfejlesztési tanácsadást, mint az osztrák piacon aktív Oppenheim Ügyvédi Iroda jogásza, a Pioneers Ventures befektetői hálózat szakembere, a Safehaven adótanácsadó cég munkatársa, vagy az Austrian Business Agency osztrák állami üzletfejlesztési ügynökség startup részlegének vezetője.

Az üzletfejlesztési célú konzultációs nap délutánján már az osztrák piacon aktív magyar vállalkozók is elmondták saját tapasztalataikat, mint például az intelligens online marketing platformokat fejlesztő Intellyo startup munkatársa, a Major Design kreatív ügynökség vezetője, a KultPult kulturális menedzsmenttel és PR-rel foglalkozó cég alapítója, vagy a bécsi Turizmus Iroda volt igazgatója, aki a közelmúltban Good Deal néven tanácsadói vállalkozást indított. A résztvevők a szakmai nap során képet kaphatnak arról, milyen lépéseken kell végighaladniuk a vállalkozásfejlesztési folyamatban Ausztriában.


Sajtómegjelenéseink:

Piac & Profit: Felkészülés és teli zseb nélkül kár nekivágni Ausztriának
Világgazdaság: Ausztriában indítana vállalkozást? Bécs tárt karokkal várja
ProfitLine: Ausztria számos lehetőséget tartogat a magyar vállalkozóknak
Technokrata: Bécs sosem volt még ilyen közel!
 

Az első szakmai napon készült galériánkat ITT nézheted meg!

ITT csatlakozz a Vienna WOW Facebook csoporthoz!
 

Kövesd figyelemmel a Loffice Facebook oldalát és hírleveleit, hogy időben értesülj aktuális programjainkról!

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!