Loffice Budapest Rólunk

A Loffice a közösségi munkamodell hazai meghonosítója. 5 helyszínen és 2 országban nyújtunk tapasztalat- és tudásmegosztáson alapuló, vállalkozás-ösztönző szolgáltatásokat és stílusos tereket.

Az első Loffice-t 2009-ben nyitottuk a Zeneakadémia egykori kottanyomdájában, egy zöld energiákkal működő gyárépületben. Ma 4 irodánk van, 3 Budapesten és 1 Ausztriában, Bécsben, valamint egy nyári munkaállomásunk Balatonföldváron.

A két főváros frekventált pontjain található iroda- és rendezvénytereinket az ipari design, izgalmas belsőépítészeti megoldások, újrahasznosított berendezési tárgyak, a környezettudatosság, az ergonómia, illetve elismert képzőművészek munkáinak irodatérbe való integrálása jellemzi.

Mi voltunk az első coworking iroda Magyarországon. A családi szemléletet és emberközpontú hozzáállást szem előtt tartva nőttünk nagyra. Az országban elsőként kidolgoztunk, megvalósítottunk és pár év leforgása alatt nemzetközi szintre fejlesztettünk egy tér- és tudásmegosztáson alapuló modellt.

Amit nyújtunk, azok terek, szolgáltatások, programok és szakértői segítség. A Loffice az egyszemélyes munkaállomásokon kívül kisebb és nagyobb irodákat (45 – 250 m2), tárgyaló és rendezvény tereket és kertet kínál.

A cégek növekedési igényeit házon belül biztosítjuk, lehetővé téve számukra, hogy felépített közösségüket megtartva fejlődjenek, bővüljenek.

Számtalan vállalkozást segítő feladatot vállalunk, amelyekkel nagy számban érjük el a KKV és startup szektort, hatékony módon tudjuk támogatni a magyar startup vállalkozásokat és megtöbbszörözni hazai és határon túli érvényesülési esélyeiket.
 

Klementz Kata és Panni
Loffice alapítók
lofficecoworking.com

 

 

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!